За въпроси и поръчки:
  0896 147 385

За нас

Кои сме:

       Фирма Фланци бг оод е един от първите магазини в страната занимаващ се с продажбата на фланци, болтове, гайки за джанти и аксесоари за леки автомобили и джипове.

       Когато стартирахме, искахме да се уверим, че нашите клиенти имат най-доброто и безопасно изживяване с онлайн пазаруването. Гордеем се с модерна интернет страница, която е достъпна и приема поръчки от стационарни компютри, мобилни устройства и телефони. Благодарение на многогодишния си опит и хиляди доволни клиенти. Качеството на нашите услуги, както и превъзходната ценова политика ще Ви помогнат да се уверите в това. Високото качество на предлаганите аксесоари Ви гарантират, че автомобила Ви ще бъде винаги в отлично състояние и ще бъде безопасен на пътя. Целият асортимент от авточасти се предоставя от сертифицирани и проверени доставчици.

     Работим с голяма част от няколко интернационални компании. Благодарение на богатата каталожна база с която разполагаме, можем да достигнем до почти всички артикули, които се предлагат в Европа.

               Разполагаме на склад с избрана селекция от стоки с доказани качества.

               Развиваме търговия на едро и работим със сервизи и фирми.

Грижа за клиента:

Ясно ценообразуване. На нашата страница ще намерите само крайни цени с включен данък добавена стойност. При нас няма заблуждаващи промоции, задраскани числа, червени проценти или подвеждащи намаления.

Провеждаме задълбочена консултация при всяка една поръчка. Проверяваме техническата съвместимост за избран продукт и даваме професионален съвет, който е ориентиран в полза на клиента и неговия информиран избор.

Експресна доставка с прости и ясни правила до всяка една точка в България.

 

Вярваме, че: Фокусът ни прави по-професионални, а професионализмът може да създаде повече стойност за клиентите.

  • Безопасност. Безопасността е в основата на всеки дизайн. Безопасността е основната предпоставка при продуктовия дизайн. Независимо дали става дума за фланци, болт на колело или гайка на колелото, това е пряко свързано с безопасността при шофиране. Необходимо е да се противопоставим на опасното поведение на проектиране извън безопасността.

 

            2- Настояваме да изискваме от себе си да отговаряме на най-високия стандарт сред нашите конкуренти, за да сме сигурни, че нашият продукт ще бъде в перфектно състояние в ръката на нашия клиент (не само най-доброто качество, но също така да няма драскотина върху нашите продукти, които сме изпратели на нашите клиенти).

Освен, че ще направим вашето онлайн пазаруване приятно, ние силно вярваме, че предлагаме най-добрите фланци за колела на пазара. Всички наши фланци за колела са изработени от най-висок клас кована алуминиева сплав, прецизно проектирани с CNC до най-близкия толеранс. Болтове и гайки с 10.9 клас на якост, които надвишават стандартите на OE.

Всички наши фланци за колела са проверени, гарантирани за безопасно шофиране.

Въпреки това, това, което ни отличава от нашите конкуренти, е, че ние сме тук не само, за да приемем вашата поръчка, ние сме тук, за да развием дълготрайна връзка.

Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение, за да ви помогне, обработи вашите поръчки директно от нашия склад, така че вашият артикул да пристигне точно навреме.

Благодарим Ви, че посетихте нашия уебсайт. Моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим без забавяне, като отговорим на вашите изисквания.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки