За въпроси и поръчки:
  0896 147 385

Връщане и замяна

Връщане  и Замяна

Потребителят има право да върне или замени закупен от него продукт от интернет магазина на ФЛАНЦИ БГ ООД в срок от 14 - дни от получаване на доставката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, със съпровождаща я документация и принадлежности и в добър търговски вид. В този случай Потребителят има право да получи обратно заплатената от него сума за продуктите, поръчани чрез Сайта на Търговеца. За да бъде върнат, закупеният продукт следва да бъде в изряден търговски вид, без каквито и да било следи от механични или други въздействия (удари, пукнатини, драскотини, олющване и др.) и със запазена цялост на опаковката, като върнатата стока следва да е в пълен комплект с придружаващите я принадлежности и документи, запазен документ предоставен от куриерската фирма.Връщането на стоката в такива случаи е за сметка на потребителя.

За да упражни това право на отказ е необходимо Потребителят да се свърже с Търговеца на телефон, посочен в сайта, където е направил поръчката и да предостави номер на поръчката, трите си имена и банкова сметка в Република България, по която да му бъдат преведени платените за приетата поръчка суми. Ако няма банкова сметка следва да посочи три имена и адрес за връщане на платената сума чрез пощенски запис. Потребителят ще бъде информиран за адреса, на който върнатите стоки следва бъдат изпратени заедно с придружаващите го документи и принадлежности.

Всички разходи, извършени от Потребител по повод осъществяване на услугата „Връщане на продукт”, свързани с връщане на закупения продукт включително, но не само стойността на транспортните и/или куриерски разходи, комисионни на банки и всички други разходи извън цената на закупения продукт, остават за сметка на Потребителя. 

Заплатената цена на продукта ще бъде възстановена от Търговеца в срок от 14 дни по банкова сметка на Потребителя. В случай, че Потребителят няма посочена банкова сметка, заплатената цена за продукта ще бъде възстановена с пощенски запис.

 

Peĸлaмaции

  • Peĸлaмaции мoгaт дa бъдaт пpeдявeни в cлyчaй нa:
  • Кoнcтaтиpaни пpoизвoдcтвeни дeфeĸти нa cтoĸaтa
  • Изпpaтeнa гpeшнa cтoĸa, paзличнa oт пopъчaнaтa.
  • Peĸлaмaции зa пoвpeдeнa пo вpeмe нa тpaнcпopтa cтoĸa, ce paзглeждaт caмo въз ocнoвa нa пpoтoĸoл зa peĸлaмaция, изгoтвeн в пpиcъcтвиeтo нa ĸypиepa

 

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки