За въпроси и поръчки:
  0896 147 385

Доставка

Бърза доставка до 36 часа

За поръчки, направени до 16:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден. Поръчки направени след 16:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от служител на ФЛАНЦИ БГ ООД, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. Срокът за доставка от 36 часа за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

Право на проверка на стоката при доставка

При получаване на стоката от страна на клиента, същия винаги има правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплати. В случай, че е допусната грешка от страна на ФЛАНЦИ БГ ООД  и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с ФЛАНЦИ БГ ООД или на посочените телефони от сайта. ФЛАНЦИ БГ ООД се задължава в максимално кратък срок да замени грешно изпратената стока с избраната от клиента, като разходите по замяната на стоката за изцяло за сметка на ФЛАНЦИ БГ ООД. Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

Цени на доставка

Тарифите и сумите се определят от Куриерска фирма Speedy и Econt с които имаме допълнителна отстъпка.

Цената за доставката е за ВАША СМЕТКА!!!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки