За въпроси и поръчки:
  0896 147 385

Често задавани въпроси

 • Цените с ДДС ли са?

  Да, абсолютно всички цени са с включен Данък Добавена Стойност! Това е изискване на закона в България.

 • Защо има такава голяма разлика в цените между вас и повечето търговци? Стоката качествена ли е?

  В началната страница е поместен отговора на тези въпроси, като селектирате ЗАЩО?  с червени букви, точно до ДОСТАВКА. Нашата фирмена политика е да предлагаме всички продукти с по-малка надценка, с цел да минават по-големи обеми. Абсолютно всички стоки са  внесени от страни членки на ЕС.

 • До какъв срок доставяте артикулите поръчани от по-малките населени места?

  Според графика на куриерската фирма, но като цяло не би трябвало да отнеме повече от 3 дни след потвърждаване на поръчката. За всички областни градове доставката е на следващия ден, в случай че имате потвърдена поръчка до 16 часа в деня на поръчката.

 • Има ли отстъпки за по-големи количества?

  В случай, че сте корпоративен клиент (фирма,сервиз, или друг вид организация която има коли), може да се обадите на посочените в сайта телефони и със сигурност ще направим всичко възможно, за да удовлетворим желанията ви и да работим заедно.

 • Как дефинирате гаранцията?

  Всички продукти, продавани чрез онлайн магазина ни са с 2-годишна гаранция, предоставена от производителя. Гаранцията покрива единствено фабрични дефекти (дефекти на суровините, материалите и цялостната конструкция на частите, изкривяване, нарушаване на баланса и др.)

 • Можете ли да направите нещо ако намеря стока предлагана от вас на друго място на реална по-ниска цена от вашата?

  Това, което гарантираме е че ще се постараем да ви дадем същата цена, но не обещаваме нищо. За съжаление има доста нелоялни търговци срещу които не можем и не искаме да се борим. За да поясним още повече бихме искали да дадем следния пример. Знаете как в някои магазини пише до 50% намаление, но реално вътре има само една стока която е намалена с този процент. Ние сме от типа търговци, които биха използвали вместо до 50%, на 50%. По този начин не е нужно да смятате колко получавате като отстъпка. Може да не го правим толкова често колкото другите, но като го правим няма да има никакви скрити тълкувания на текста и т.н.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки