За въпроси и поръчки:
  0896 147 385

Важна информация при монтиране на болтове и гайки.

04.08.2022 18:42:25

Важна информация при монтиране на болтове и гайки.

За да монтирате правилно гайките или болтовете на колелата, въртящия момент трябва да бъде зададен на препоръчителната спецификация за вашето превозно средство.

Тези спецификации могат да бъдат намерени в ръководството за сервиз на Вашия автомобил или получени от вашия търговец на превозни средства.

Всички повърхности също трябва да бъдат чисти и да се проверяват редовно.

С помощта на точен ключ на въртящия момент затегнете гайките/болтовете, като използвате последователност от кръстосване, както е показано по-долу, докато достигнат правилната си стойност на въртящия момент.

Това трябва да бъде до 95-100 фута / lbs.

ЗАБЕЛЕЖКА: Над затягане може да предизвика следното.

(1) Скъсване на шпилка или болт
(2) Изкристен спирачен диск и/или спирачен барабан.

След монтирането на нови джанти или фланци те трябва да направят повторно въртящ момент след първите 80 км. до 160 км.Това е необходимо, тъй като колелата могат да компресират леко позволявайки на гайките/болтовете им да разхлабят част от въртящия си момент.

След като това е направено моля, проверете два пъти гайките/болтовете на колелата всеки път, когато минат 6 месеца, за да се гарантира безопасността.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог — flantsi.bg

Важна информация при монтиране на болтове и гайки.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОНТИРАНЕ

За да монтирате правилно гайките или болтовете на колелата, въртящия момент трябва да бъде зададен на препоръчителната спецификация за вашето превозно сред За да монтирате правилно гайките или болтовете на колелата, въртящия момент трябва да бъде зададен на препоръчителната спецификация за вашето превозно сред 2023-01-24T00:53:20+02:00 Важна информация при монтиране на болтове и гайки.

<p>За да монтирате правилно гайките или болтовете на колелата, въртящия момент трябва да бъде зададен на препоръчителната спецификация за вашето превозно средство.</p> <p>Тези спецификации могат да бъдат намерени в ръководството за сервиз на Вашия автомобил или получени от вашия търговец на превозни средства.</p> <p>Всички повърхности също трябва да бъдат чисти и да се проверяват редовно.</p> <p>С помощта на точен ключ на въртящия момент затегнете гайките/болтовете, като използвате последователност от кръстосване, както е показано по-долу, докато достигнат правилната си стойност на въртящия момент.</p> <p>Това трябва да бъде до 95-100 фута / lbs.</p> <p>ЗАБЕЛЕЖКА: Над затягане може да предизвика следното.</p> <p>(1) Скъсване на шпилка или болт<br />(2) Изкристен спирачен диск и/или спирачен барабан.</p> <p>След монтирането на нови джанти или фланци те трябва да направят повторно въртящ момент след първите 80 км. до 160 км.Това е необходимо, тъй като колелата могат да компресират леко позволявайки на гайките/болтовете им да разхлабят част от въртящия си момент.</p> <p></p> <p>След като това е направено моля, проверете два пъти гайките/болтовете на колелата всеки път, когато минат 6 месеца, за да се гарантира безопасността.</p>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки